AKTUELNO

Glumica ne krije da joj žiriranje u šou programu ''Ja imam talenat'' predstavlja veliko zadovoljstvo.

Još pre samog početka emisije ''Ja imam talenat'', Danica Maksimović otkrila je da voli ulogu žirija i ovaj šou, kao i da je poziv od čelnika televizije Pink rado prihvatila.

U odnosu na prethodne sezone, u ovoj postoji zlatni taster koji takmičarima omogućava prolazak u polufinale, a Danica svoju priliku da pritisne taj taster još nije iskoristila. Da li će večeras to uraditi ona ili neko drugi, gledaoci će moći da saznaju večeras od 21.15 časova kada počne šou "Ja imam telenat" na kanalu Televizije Pink.

Foto: YouTube screenshot

- Meni je super, ja se zabavljam. Očekujem da će biti napornije i jedva čekam da pritisnem ovaj zlatni taster - rekla je Danica.

Priznaje i sama da postoje nesuglasice između nje i njenih kolega u žiriju, ali i da se ni na koga zbog toga ne ljuti.

- Malo se žackamo, ali to je simpatično. Ništa to nije ružno i nemam potrebu da budem na bilo koga ljuta - objašnjava glumica u emisiji ''Premijera''.

Foto: YouTube screenshot

Danica do sada nije imala prilike da se upozna sa Aninom i Rastinom muzičkom karijerom. Nedavno je to učinila i odlučila da prokomentariše njihova ostvarenja.

- Upućena sam u njihov rad, ali ne mora da znači da ja volim tu vrstu muzike ili da je slušam - kaže članica žirija ''Ja imam talenat''.

Iako mnogi smatraju da je lako biti glumac, Danica kaže da treba mnogo posla do uspeha i karijere kakva je njena.

Foto: Printscreen Youtube

- Ja sam neko ko smatra da u ovom poslu mora debelo da se naradiš, da odradiš, da se zagreješ, da u svakom pogledu daš maksimum u datim okolnostima - tvrdi glumica.

Celu priču sa Danicom Maksimović možete pogledati u emisiji ''Premijera'', koja je na malim ekranima ponovo posle ponoći i na zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: B. Radonić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

'