separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ISTOG TRENUTKA GA ODUVAO! Rokvić prišao svetskoj zvezdi i zamolio za selfi: Rekao je da je IZ SRBIJE, a onda je usledila NEOČEKIVANA REAKCIJA (VIDEO)


Taj susret nikada neće zaboraviti.


Popularni pevač Nikola Rokvić se zahvaljujući svom singlu "Evo ide proleće" našao u jednoj domaćoj seriji.

Autor: TV Pink Printscreen

Odlično iskustvo, dobra saradnja sa glumcima i baš je bilo zanimljivo. Pesmi treba malo više da dođe do publike, jer je to iz nekog starinskog fazona, ali sam ja stvarno zadovoljan kako do sada prolazi. Ta pesma je nekoliko godina stara, ali sada je bilo pravo vreme da se objavi - ističe Nikola.

Autor: TV Pink Printscreen

Pevač je zaljubljenik u sport, a nedavno se prisetio i susreta sa legendarnim Maradonom i kako Nikola ističe, taj susret sa njim, u Moskvi 2018. godine, nikada neće zaboraviti.

To je bilo zanimljivo, bilo je finale Svetskog prvenstva u Moskvi i imao sam sjajna mesta gde da budem, jer mi je moj dragi prijatelj Dejan Stanković poklonio karte i to je bila loža gde je bilo dosta svetskih imena. Tu sam video i Maradonu i rekao sam sebi da moram odmah da se slikam sa njim. Ja sam prišao i pitao ga da li mogu da se slikam sa njim i on je rekao ovako: "Ne može", i ja njemu kažem "Ja sam iz Srbije" znajući njegovo prijateljstvo sa Kusturicom, a on je meni tada rekao ovako: "E onda može" tako je i bilo - završava pevač.

Ceo prilog iz emisije ''Premijera'' pogledajte u nastavku: 

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti