AKTUELNO

Uradio je ono što mu koleginica sa fakulteta nikada neće zaboraviti.

Nakon što je uveo devojke u studio emisije "Izvedi me", voditelj najpopularnijeg dejting šou programa Andrija Milošević pozvao je prvog mladića da im se pridruži na sceni. Čim je jedan od trojice kandidata izašao na scenu, Andrija ga je zamolio da se predstavi devojkama, što je on u prvi mah odbio.

Foto: TvPink Printscreen

- Njima? Ne, ne... Nebitne su - rekao je Gligorije, a potom dodao da se šali.

Zadravo, devojke! Ja sam Gligorije, dolazim iz jednog sela, Banatski Brestovac, kod Pančeva. Sedam godina sam već u Beogradu - predstavio se prvi mladić za večeras, a onda je usledio video-prilog u kojem su devojke saznale da ima 26 godina, da voli inteligentne devojke spremne na akciju, kao i da slobodno vreme provodi u krugu prijatelja. Takođe, voli duge veze.

Foto: TvPink Printscreen

Svoj prvi komentar posle priloga dala je Ivana, koja je otkrila da Gligorija poznaje od ranije.

- Pa, mi se poznajemo sa fakulteta, u prijateljskom smislu. Ranije smo izlazili, sad ne. Jako je fin momak, pametan, inteligentan... Jako je zaljubljive prirode - rekla je Ivana i dodala da ga ona nije pre emisije osvojila jer je, kako kaže, malo mlađi od nje.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je konobar po zanimanju, Gligorije je odlučio da u segmentu emisije, tokom kojeg je trebalo da se predstavi svojim talentom, na bini napravi koktel. Za to vreme pojedine devojke su pritisnule crvene tastere, čime su ga isključile iz igre, a među njima je bila i Olga.

Foto: TvPink Printscreen

- Zato što nije ponudio. S druge strane, ja volim da popijem malo više, tako da ne bi to išlo - objasnila je Olga.

Foto: TvPink Printscreen

Gligorije je potom iz igre eliminisao ostale devojke i do samog kraja ostavio dve, za koje je imao imao zanimljivo pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

- Da vam pozvonim na vrata u 6 ujutro, da li biste otvorile? - upitao je on Natašu, koja je potvrdno odgovorila. S druge strane, Ivana, koju poznaje sa fakulteta, istakla je da to ne bi učinila ako joj pred vrata dođe u alkoholisanom stanju.

Foto: TvPink Printscreen

Gligorije se, na kraju, ipak odlučio za Natašu, dok je u samoj završnici igre eliminisao koleginicu sa fakulteta Ivanu Ćirić.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Andrija Milošević

#Izvedi me

'