AKTUELNO

Koordinator Srpske napredne stranke (SNS) za Kolubarsko-mačvanski okrug Branislav Malović najoštrije je osudio "skandalozne napade na čelne ljude držžave" i ocenio da je jedini program koji opozicioni Savez za Srbiju nudi građanima "mrzim Vučića".

- Ujedinili su se u Savez za pljačku i silovanje svi oni koje naš narod dobro pamti po razaranju i rasturanju Srbije, a jedini program koji nude građanima je "mrzim Vučića" - izjavio je Malović povodom izjave poslanika Dveri Srđana Noga da bi na Terazijama trebalo obesiti premijerku Anu Brnabić i predsednika Aleksandra Vučića.

On je u saopštenju optužžio lidere Saveza za Srbiju da "obilaze Srbiju sa svojim malobrojnim sledbenicima zaslepljeni mržžnjom i govoreći isključivo ono što odgovara njihovim mentorima iz različitih centara moći".

- Ne mogu lideri Saveza za silovanje i vešanje da podnesu činjenicu da danas Srbija više nije moneta za potkusurivanje njihovih ličnih interesa, već je zemlja koja se uspešno oporavlja od decenija njihovog lošeg upravljanja, Srbija je danas međunarodno ugledna i ekonomski oporavljena držžava, zahvaljujući svim naporima predsednika Vučića - istakao je Malović.

On je pozvao nadležžne organe da u skladu sa svojim ovlašćenjima "stanu na put pozivima na linč i monstruoznim pretnjama od strane onih čija su usta puna demokratije, a džžepovi puni novca opljačkanog od građana Srbije".

#Aleksandar Vučić

#Branislav Malović

#Dragan Đilas

#SNS

'