AKTUELNO

Zamenik šefa odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda ističe da je Srđan Nogo u pretnjama otišao dalje i od Željka Veselinovića.

Zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Beograda Radoslav Marjanović oštro je danas osudio izjavu poslanika Dveri Srđana Noga u kojoj preti i poziva na vešanje predsednika Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić, istakavši da je to "skandalozan i opasan nastavak pretnji" opozicije.

- Nakon sramne izjave presedavajućeg Saveza za Srbiju Željka Veselinovića u kojoj poziva na nasilje i silovanje premijerke Ane Brnabić, njemu se pridružio i svojom izjavom otišao korak dalje Đilasov, Jeremićev i Obradovićev glasnogovornik Srđan Nogo, koji sada preti i poziva na vešanje nosioca najviših državnih funkcija, na vešanje premijerke Ane Brnabić i predsednika Aleksandra Vučića na Terazijama - izjavio je Marjanović.

Kako se navodi u saopštenju beogradskog odbora SNS-a, on je istakao da je to "skandalozan i opasan nastavak pretnji koje u kontinuitetu upućuju predstavnici propalog opozicionog saveza na koje državni organi u skladu sa zakonom treba da reaguju, jer je poziv na vešanje je poziv na ubistvo".

"Sada je jasno da pljačkaški savez građanima nudi političku nestabilnost, nasilje, silovanje i vešanje kao svoj program, jer očigledno drugih ideja i planova nemaju".

Srpska napredna stranka će se uvek zalagati za normalnu i pristojnu Srbiju u kojoj ćemo se boriti za otvaranje novih radnih mesta i fabrika, izgradnju novih puteva i bolnica jer jedino u miru i stabilnosti možemo izgraditi ekonomski jaku i modernu Srbiju - naveo je Marjanović.

#SNS

#Srđan Nogo

'