AKTUELNO

Član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić izjavio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije pristao na ucenu po cenu zabrane ulaska na deo srpske teritorije na Kosmetu, i svojim odlaskom, uprkos zabrani prištinskih vlasti, poslao jasnu poruku albanskim liderima i njihovim mentorima sa Zapada, da se Srbija niti plaši niti stidi i da srpski narod na KiM nije ostavljen i prepušten sam sebi i njima na milost i nemilost.

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je juče u Briselu, po ko zna koji put održao lekciju iz dostojanstva i državništva, kako Albanskim političarima sa Kosova, tako i međunarodnoj zajednici i u jednom od najtežih trenutaka u novijoj istoriji Srbije, učinio da se svi građani Srbije osećaju ponosno - rekao je Jovičić u izjavi medijima.

Za razliku od mnogih samozvanih lidera opozicije koji su godinama unazad igrali dvostruke i trostruke igre i lagali i građane Srbije, i Srbe na Kosmetu i međunarodnu zajednicu i svima govorili ono što je za tu stranu prihvatljivo i lepo da čuju, Vučić je uradio ono što se niko od lidera DS nije usudio da uradi dok su bili na vlasti - rekao je istinu, naveo je Jovičić.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

Ukazuje da kosovski problem nije nastao preko noći, niti se preko noći može rešiti, da smo daleko od rešenja i dodaje da se neće odustati i da će i pregovori sa Prištinom biti nastavljeni jer je, kaže, to trenutno jedini način da se pronađe najbolje moguće rešenje za naše građane koji žive na Kosovu i Metohiji, a njihov mir i sigurnost su na prvom mestu.

- Ogromna većina naših građana koja je izabrala Vučića i dala poverenje SNS, kao i svi članovi stranke i mi koji od prvog dana rastemo zajedno sa Vučićem i sledimo njegovu politiku, podržaćemo i danas i sutra i u svim narednim danima njegov ogroman trud i nadljudski napor koji ulaže da bi sačuvao živote i imovinu srpskog naroda na KiM, dostojanstvo Srbije i svih nas na međunarodnoj političkoj sceni i obezbedio mir i stabilnost u regionu - poručio je Jovičić.

#Aleksandar Jovičić

'