AKTUELNO

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov poručio je danas da je rezultat rada vlasti Aleksandra Vučića suficit u budžetu veći od 400 miliona evra, kao i privredni rast od 4,4 odsto, ukazujući da to ne mogu da razumeju ljudi iz Demokratske stranke koji su Srbiju doveli na korak od bankrotstva.

Rezultat Vučićeve politike je i stopa nezaposlenosti ispod 12 odsto, ali ni to ne mogu da pojme oni koji su podelili 600.000 otkaza i nezaposlenost doveli do 24 odsto, navodi se u pisanoj izjavi Jovanova.

Rezultat Vučićeve politike su i strane direktne investicije, koje u prvih pet meseci iznose 1,161 milijardi evra i koje će do kraja godine iznositi 2,6 milijardi evra, navodi Jovanov, ali to ne razumeju oni koji priznaju samo investicije u sopstvene džepove.

Istina je da se danas, zasluženo i pravedno, pred bankrotom nalazi DS, a da li će do tog bankrotstva i da dođe, zavisi od milosti njihovog vlasnika Dragana Đilasa, predočio je Jovanov u odgovoru DS koja je ranije saopštila da je rezultat vlasti Vučića povećanje javnog duga za 10 milijardi.

#Aleksandar Vučić

#Milenko Jovanov

'