separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Jovanov: Hajka protiv Vučića zbog toga što je otkrio istinu


Milenko Jovanov, potpredsednik GO Srpske napredne stranke tvrdi da su harangu protiv Aleksandra Vučića zbog toga što je dokazao kako je prisluškivan započeli Boris Tadić, a zatim Vuk Jeremić.


U saopštenju koje je dostavljeno medijima Jovanov kaže da je hajka počela nakon što je Vučić dokazao i pokazao javnosti kako "žuti kartel prisluškivao političke protivnike". 

- Harangu je započeo Boris Tadić, a nastavlja je Vuk Jeremić, koji je i sam nedavno bio akter afere, nastale baš u vreme žute vlasti... a koji je najdirektnije dogovarao rušenje države u kojoj je živeo - naveo je Jovanov.

Primećuje da strah koji pokazuju Tadić, Jeremić i "ostale glavešine žutog kartela" pokazuju da građani Srbije nisu ni svesni šta su sve oni radili na štetu države. 

- Ali su oni i te kako svesni i zato je njihov strah od otkrivanja istine ogroman - zaključio je Jovanov. 

Upitan o "aferi prisluškivanje", lider Narodne stranke Vuk Jeremić danas je rekao da je više nego očigledno da "naprednjački režim prati i prisluškuje političke neistomišljenike u sklopu obračuna sa njima i dodao da je to jedan od razloga zbog kojih Srbija više nije slobodna država u izveštajima međunarodnih organizacija".  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti