AKTUELNO

Niški SNS ističe da su građani sasvim sigurni da Jeremićevim lažima nema kraja!

Gradski odbor SNS Niša saopštio je danas da je Vuk Jeremić, koga naziva portparolom surčinskog klana, "spreman da slaže i učini bilo šta samo kako bi ponovo krao narodne pare sa svojim koalicionim tajkunsko-medijsko-kriminalnim partnerima".

- Kriminalna organizovana banda predvođena šefom surčinskog klana Milanom Narandžićem Limunom, njegovim pomoćnicima, ništa manjim kriminalcima, Zoranom Bašanovićem i Ljubomirom Šubarom, ponovo laže narod preko Vuka Jeremića, portparola surčinskog klana - kaže se u saopštenju.

Niški SNS navodi i da se Jeremić kao "Tadićev ministar spoljnih poslova" borio za tzv. nezavisno Kosovo dok je otimao milione evra iz državne kase na dnevnice, skupocene hotele...

- Kada se Limun, Bašanović i Šubara jave preko Jeremića i pomenu u istoj rečenici paljenja automobila i političke naloge, jedino što građani Niša mogu odmah da konstatuju je da tu definitivno nisu čista posla, posebno kada se ima u vidu da govore o preminulom koji ima kriminalni dosije i koji je sam aktivirao bombu - navedeno je u saopštenju.

Kako kažu ono u šta su građani sasvim sigurni jeste da lažima Jeremića nema kraja, "i da je spreman da slaže i učini bilo šta samo kako bi ponovo krao narodne pare sa svojim koalicionim tajkunsko-medijsko-kriminalnim partnerima Miškovićem, Đilasom, Šapićem i pištoljdžijom Jankovićem, uz nezaobilazne Obradoviće, Šutanovce, Živkoviće".

Gradski odbor SNS ističe da pruža punu podršku pripadnicima policijskih snaga i veruje da će i ovaj put pokazati profesionalizam i privesti pravdi sve izgrednike koji se oglušuju o zakon na ulicama Niša.

Ranije danas Narodna stranka čiji je predsednik Jeremić navela je da je upozorila da nasilje sve više ugrožava imovinu, ali i živote građana Niša, da veruje u kompetentnost niške policije i istražnih organa i "zato nalazi samo jedno objašnjenje činjenice da ni nakon sedam paljevina automobila nema ni privedenih ni osumnjičenih lica - političku pozadinu ovih slučajeva".

Pročitajte još: STEFANOVIĆ: Svi zanju ko su Đilas, Janković i Šapić - suština njihove politike je da opustoše džepove Beograđana i napune svoje!

Pročitajte još: UMESTO APELA 100, APEL ZA KOMBINACIJU: Radulović ismejao Turajlićevu, zgrčenog Jankovića i podršku Đilasu!

#Niš

#Opozicija

#SNS

#Vuk Jeremić

'