AKTUELNO

Njegovoj drmai nema kraja!

Lazar Jeremić nakon što je ispričao Ljubi Pantović i Radi Vasić informaciju da mu je bivša devojka uzela telefon, laptop, novac i sve šifre od društvenih mreža, otišao je u sudnicu gde su se nalazili grupa kauboja.

Jera je probudio Marijanu Zonjić, odvukao sa strane i ispričao joj šoktantne detalje o bivšoj. U Razgovoru sa Ljubom i Radom, Jeremić je izneo da je on bivšu devojku ,,pokupio" sa ulice i da ne može da se pomiri sa istinom na šta je spremna da mu uradi.

Foto: TvPink Printscreen

Ako me neko od novinara budu zvali, sve ću ispričati, ima da je ukanalim! Njeni roditelji misle da je znaju, a ne znaju ni polovinu. Ja kad sam igrao u Jagodini, mi smo bili bliski, ali ništa bitno. Ja odem na trening i ja se vraćam sa treninga i ulazim u stan, a nju j*bu dvojica. Pre toga mi došla u stan i ja joj rekao koliko budem imao ja, imaće i ona... - ispričao je Lazar.
Ko zna šta je ona dala u medije iz telefona. Jesi li imao nešto u telefonu - upitala je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je krivo zbog ulaska ovde, tamo je sve snimano, ako je pobrisala sve... Ne da ću da je tužim.Budem li saznao ili video da je bilo šta, kunem ti se da ću joj se us*ati u životu - odgovorio je Jera.

PROČITAJTE JOŠ: PRIREDIO IM JE PRAVO EMOTIVNO IZNENAĐENJE: Lazar se SRCEPARAJUĆOM porukom OPROSTIO od zadrugara! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Lazar Jeremić Jera

#Marijana Zonjić

#Zadruga 2

'