AKTUELNO

Janković olajavio Đilasa, a sada ga hvali i predlaže za gradonačelnika Beograda!

Akademik Dušan Teodorović, koji je zbog bezidejnosti neefikasnosti i nepoštovanja unutar Pokreta slobodnih građana isti napustio u junu, danas je podsetio na licemerstvo Saše Jankovića i njegovu spremnost na apsolutno sve zarad funkcionerske fotelje i vlasti.

Pročitajte još: NETRANSPARENTNO POSLOVANJE I BEZIDEJNOST! Teodorović: Janković je moja NAJVEĆA GREŠKA

Naime, Teodorović je na Tviteru podsetio na izjavu zgrčenog Jankovića, za koju se lider PSG verovatno ponadao da ju je narod zaboravio.

- Đilas stalno sedi u kafiću na pumpi kod Sava centra sa Andrejem. On je Vučićev trojanski konj - rekao je u proleće 2017. Janković.

Bivši član PSG zatim je podsetio da je taj isti Janković danas na skupštini Pokreta slobodnih građana predložio Đilasa za gradonačelnika Beograda?! Teodorović je dodao da "nema izvlačenja iz konteksta, već samo istine".

A istina koja proizilazi iz gore navedenog samo je jedna - Saša Janković svim silama udara na one koji mu ne odgovaraju, a zatim, bez imalo srama laže, vara, ulizuje se, dodvorava kome stigne i peva novu pesmu onda kada se okolnosti promene.

Opozicija u očaju počinje da se hvata za slamku spasa, vode se i najgorim metodama, samo kako bi uspeli da se na bilo kakav način ujedine i domognu vlasti. Ipak, činjenica je da im ne ide od ruke i da su u apsolutnom raskolu, što dokazuje i "lajk" Dragana Šutanovca na Todorovićev Tvit.

Foto: Printscreen Twitter

Pročitajte još: Za PREVARANTE Đilasa, Šapića, Šutanovca, Jankovića i Jeremića Beograd je SAMO PLEN!

#Dragan Đilas

#Dušan Teodorović

#Opozicija

#Saša Janković

'