AKTUELNO

Saša Janković daje sebi za pravo da blati čitavu državu i glasove miliona proglašava otetim, izjavio je ministar za rad Aleksandar Vulin, navodeći da se, na žalost, Janković pokazao kao čovek koji jednostavno laže.

Upitan o izjavi Jankovića da su izbori oteti, Vulin je optužio Jankovića da laže "kao što je lagao da neće biti predsednički kandidat u vreme kada je bio Ombudsman".

Vulin dodaje da Janković lagao i da je prošao u drugi krug na sam dan izbora, da je ukradeno prvo 800.000 glasova, pa onda 300.000, kao i o jednoj glasačkoj kutiji za koju se, kaže, Vulin isopstavilo da je najobičnija neslana šala.

Opasnije od toga što Janković laže je što takve izjave štete ugledu Srbije.

"Samo se nadam da Sašu Jankovića niko ne shtava ozbiljno i da kao što građani Srbije znaju da to nije istina i da je to obična laž, da će to znati i svi naši prijatelji u svetu", rekao je Vulin.

Vulin je izrazio žaljenje što uopšte priča na tu temu na praznik, ali pošto Janković blati čitavu državu i glasove milona poglašava otetim, onda, kako je rekao, i on može da kaže šta misli o toj izjavi.

#Aleksandar Vulin

#Laž

#Saša Janković

'