AKTUELNO

Vuk Jeremić, nekada predsedavajući GS UN-a i propali predsednički kandidat, i dalje nastavlja sa svojim gubitničkim postovima na svom tviter profilu.

Iako je nedavno formirao svoju stranku, očigledno je da Jeremić ne zna da li će na levo, desno, ili centar, a sve ne bi li se dodvorio i po nekom biraču.

Foto: Tanjug

Stranka bez ideologije, lider bez orjentacije, Jeremić izgubljen u vremenu i prostoru malo bi da bude monarhista, a malo bi da podržava ultra levičare.

Naime, Vuk Jeremić je uspeo da zbuni i samog sebe objavljujući postove na svom tviter profilu.

Prvo se predstavljao kao građanska Srbija, pa zatim kao monarhista čestitajući prinčevo venčanje kao da je svešteno lice rečima: „Mnogaja ljeta našem novom kraljevskom paru!“, a svoj tviter profil je ulepšao i fotografijama sa venčanja.

Vuk Jeremić je otišao toliko daleko i u pokušaju da se predstavi kao veliki levičar, pa je danas na dan ubistva velikog Ernesta Če Gevare postavio pesmu o velikom komadantu i post u kome je napisao: „Na današnji dan pre 50 godina, pogubljen je Ernesto Če Gevara. Hasta la victoria siempre.“

Gubitnički predsednički kandidat, u želji da se domogne vlasti po svaku cenu, sada bi da bude malo ultra levičarsko-desničarski monarhista građanske Srbije!!!

P. J.

#Vuk Jeremić

'