AKTUELNO

- Primitivno napadajući SNS, Balša Božović je pokazao da, ako se ne razume u zakon, odlično zna kako da se okoristi od politike - istakao je gradski menadžer.

Gradski menadžer Goran Vesić ocenio je danas da je skandalozno to što predsednik Gradskog odbora DS Balša Božović zloupotrebljava trovanje dece za političku promociju.

- Žalosno je što momak bez dana staža van politike, koji pretenduje da bude državni funkcioner, ne razume zakonske procedure oko nabavki u školama. Škole oduvek samostalno nabavljaju hranu iz roditeljskog dinara, te se prema tome ko donosi odluku, određuje odgovornost za izbor firme - naveo je Vesić u izjavi za javnost.

Pročitajte još: Vesić: Đilas i Šapić su nesposobni, napravili ruglo od Beograda (VIDEO)

- Primitivno napadajući SNS, Balša Božović je pokazao da, ako se ne razume u zakon, odlično zna kako da se okoristi od politike. Božović misli da se svi ponašaju onako kako se on ponašao kada je njegov kum Boris Tadić vodio zemlju, a on još kao student sedeo po upravnim odborima drzavnih firmi - rekao je gradski menadžer u reagovanju.

A kako se ponašao Božović, kaže on, znaju i vrapci na grani - tenderi u Studentskom centru, zidanje zgrada po Beogradu, kafići...

- Tako Božović razume politiku. Da Božović ne govori istinu videli smo na primeru fontane na Slaviji čiji je projekat promovisao zajedno sa Đilasom, a potom je napada kada smo mi izgradili. Ipak do sada nismo znali da je, kako bi se vratilo vreme kada je sa Đilasom i Tadićem pljačkao Beograd, spreman da zloupotrebi i decu - naveo je Vesić.

#Goran Vesić

#Trovanje

#deca

'