AKTUELNO

On je istakao da opozicija napadima pokušava da skupi jeftine političke poene, a da njihov rejtin svakako ne raste jer je i građanima jasno da je reč o populizmu sa primesama licemerja.

Marko Matić iz medijske mreže Antidot komentarisao je naslovne strane današnje dnevne štampe, gde je govoreći o dijalogu o Kosovu istakao da je bitno da se dođe do nekog rešenja, a da postoji ideja kako do njega doći.

- Neki nemaju ni ideju i koriste ovo pitanje za napad na vlast i skupljanje sitnih političkih poena - rekao je Matić za Televiziju Pink.

Kosovo je, kako smatra, potencijalno žarište koje može da izazove sukob, ali da treba razgovarati i sprovesti dijalog.

Foto: TV Pink

"Jug Srbije se razvija punom brzinom"

Kada je reč o modernizaciji Srbije, Matić smatra da je država uvek zaostajala, posebno pojedini delovi države, recimo južni. Ulaganja u jug su bitna, jer treba izbeći centralizaciju, pustošenje sela i dolazak stanovništva u glavni grad.

Foto: TV Pink

- Ovo su dobri koraci. Čuo sam da postoje kritike na izbor investitora, a mnogi ne znaju da nismo u stanju da biramo, nismo toliko bitni i važni. Treba nastaviti sa ulaganjima - istakao je Matić za TV Pink, dodajući da treba misliti o budućnosti, a ne slušati šta neki koji se ni ne razumeju u ekonomniju govore.

Pročitajte još: VUČIĆ obišao radove na Koridoru 10: Ovo je jedno od najlepših, ali i najtežih gradilišta u Srbiji, PONOSAN SAM!

"Saša Janković - licemer koji pokušava da prikupi sitne političke poene"

Saša Janković je, kako je istakao licemer, podsetivši da je prvi dan kao zaštitnik građana došao u "Audiju" i otišao kući gradskim autobusom. Nakon te vožnje autobusom niko ga nikada nije video u gradskom prevozu.

Foto: TV Pink

- Netalentovani političar koji igra na kartu problema koje smo nasledili, a ne pominje uzroke tih problema. Ovo je jeftini i čist populizam sa primesama licemerja. On nije kredibilna opozicija vlasti, što je za vlast dobro, ali loše za naše društvo - podvukao je Matić.

Foto: TV Pink

Matić je najavio obiman dosije o "Kuriru", a mreža Antidot baviće se brojnim aferama o kojima niko nije pisao, o ubistvu Zorana Đinđića i tako dalje.

#Marko Matić

#Mediji

#Žuta štampa

'