AKTUELNO

Vučić šalje poruku da radi, i da planira da nastavi da radi, poručio je on.

Ministar bez portfelja zadužen za razvoj i rad javnih preduzeća Milan Krkobabić gostujući u Jutarnjem programu Pink televizije rekao da je da je ova kampanja bila dosta kratka, ali poprilično efektna, bar što se tiče koalicije okupljene oko SNS.

Danas, u 18 časova, u Kragujevcu SNS će imati završni miting. Ovim povodom Krkobabić je rekao da je ovo bila kratka ali efektna kampanja, bar što se tiče njihove koalicije.

- Vučić se opredelio da se obrati glasačima nakon isteka radnog vremena, i da im poruči da radi i da planira da radi – primetio je on i dodao da ono što je ljudima najvažnije, a SNS im jasno šalje tu poruku, je da očekuju period sigurnosti i bezbednosti.

- Ljudi ne vole nesigurnost i neizvesnost. Spremni smo da se odreknemo avanturističkih poteza. Ova vlada je definisala svoj program pre nepunih godinu dana, i planira da se drži toga – istkaao je Krkobabić.

On je takođe zapazio da opozicija nema neku alternativu koju može da ponudi glasačima, a da im to Vučić već nije dao.

- Penzionere zanima da primaju sigurnu i redovnu penziju. Način na koji će je primati, preko poštara ili računa, je njihov izbor i to je jedino što njih interesuje – ističe on i dodaje da oni to već za vreme ove vlade imaju.

Krkobabić takođe dodaje i da ne shvata ozbiljno naslove pojedinih beogradskih medija, koji najavljuju da će se opozicija ujediniti, pa čak i nakon izbora da upadne u RIK, što se inače i slično dogodilo na prethodnim izborima.

- Oni tako skupa i nisu u stanju da naprave nešto, naročito kada pogledate njihve stavove koji se već sada ne poklapaju. Naravno, institucije moraju da budu spremne na sve – dodaje on.

#Aleksandar Vučić

#Jutarnji program

#Milan Krkobabić

#SNS

#Televizija Pink

'