AKTUELNO

Aleksandar Kornic, Velimir Ilić, Milan Stamatović i Dejan Anđus - Minhauzeni za prljavu kampanju.

Niskotiražno partisjko glasilo Aleksandra Rodića, Kurir, već 50 dana besomučno laže i napada predsednika Aleksandra Vučića kako bi popustio pod pritiskom da bi Rodić izbegao plaćanje više stotina miliona dinara utajenog poreza i odgovornost za nevraćene milione evra kredita uzetih od Razvojne banke Vojvodine.

Sudeći po lazima Kurira i angažovanju profesionalnih prevaranata za njihovu prljavu kampanju, očigledno da u našem zdrastvenom sistemu nešto nije u redu.

Ljudi sa ozbiljnim dijagnozama, umesto u specijalizovanim ustanovama završe na naslovnim stranama Kurira, optužujući predsednika Srbije i njegove saradnike.

Setimo se Aleksandra Kornica koji je lagao da ga je predsednik Vučić podmitio sa 120 evra, da bi se ispostavilo da mu je Aleksandar Rodić dao 5000 evra za tu izmiišljotinu.

Kako je Kornic brzo potrošio te pare na psihoaktivne supsatnce i druge skupe poroke, došao je na orginalnu ideju da ucenjuje i gazdu Rodića kako bi izvukao još para.

Kurirova zvezda među lazovima, Velimir Ilić upamćen je po izjavi o kraduckanju.

Ne zna se da li je i on krao ili kraduckao, kada je optužio predsednika Vučića da mu je nudio 600.000 evra da izađe iz politike.

Priznaćete mnogo para za ispušenu mustiklu. Epilog, Ilić nije izašao iz politike, ali je dobio besplatnu šut kartu iz vlade.

Rodićevo partijsko glasilo je našlo još jednog barona Minhauzena, Milana Stamatovića iz Čajetine.

Divlji graditelj zlatiborske gondole i propali predsednički kandidat umislio je, da je i on politička zvezda i u Kuriru optužio Vučića da mu je nudio novac i nekretnine kako bi se povukao iz politike.

Kao da bi neko pri zdravoj pameti mogao da poveruje da će Vučić koji je osvojio 56 odsto biračkog tela na predsedničkim izborima, Stamatovića koji je jedva osvjio jedan odsto doživeti kao konkurenciju i nuditi novac da se povuče.

A koliko je Kurirova laž očigledna ukazuje činjenica da se u naslovu tvrdi da je Vučić nudio pare da bi se u tekstu ispostavilo da su to nemienovani emisari.

U toj Rodićevoj menažeriji svi tvrde da im je vlast nudila pare, a zapravo na taj način ucenjuju i traže apanažu.

Najživopisniji lik među Rodićevim reketašima je Dejan Anđus, koji je uhvaćen sa rukama u tuđoj tegli meda.

Na njegove ruke stavljene su lisice kada je uhapšen sa iznuđenih 30.000 evra. Kurir će ući u anale srpskog novinarstava jer je očigledno raspisao konkurs za srpsku verziju Barona Minhauzena.

Bilo bi smešno da nije žalosno, jer Rodić sve te živopisne likove zapravo koristi kako bi izbegao plaćanje utajenog poreza.

Ovaj put mu to ne pomaže-predsednik Vučić ne popušta.

#Aleksandar Rodić

#Dejan Anđus

#Kurir

#Milan Stamatović

#Velimir Ilić

'