AKTUELNO

Dobra vest je da predsednik Aleksandar Vučić 24. dan ne popušta pred najprljavijim i najprimitivnijim napadima i besmislenim lažima koje svakodnevno plasira list "Kurir" kako bi aleksandar rodić izbegao plaćanje 450 miliona dinara koje je ukrao od države.

Troglavoj hidri Aleksandru Rodiću, Draganu Đilasu i Saši Jankoviću postaje jasno da njihov pokušaj da naprave neku drugu realnost u Srbiji u kojoj bi oni nekažnjeno mešetarili i pljačkali narod i državu nije realan i ostvariv.

Nepremostiva im je prepreka predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji ne popušta pred pritiscima i ne toleriše kriminal, lopovluk i utaju poreza. Kako koju laž Rodićevog "Kurira"  raskrinkamo oni fabrikuju nove, još besmislenije, u koje čak ni sami ne veruju.

Hajde, što oni ne veruju, ali ne veruju ni čitaoci što ukazuje konstantni pad tiraža ovog partijskog glasila novopečenog političara Aleksandra Rodića. Besmisleni rat i prljava kampanja troglave hidre protiv predsednika Vučića i države ima samo jedan cilj  - da Rodić ne vrati pare koje je ukrao od države.

Nema nikakve sumnje da će troglava hidra Aleksandar Rodić, Dragan Đilas i Saša Janković sve više kidisati i napadati predsednika Vučića kako se bliži dan kada će morati da vrate ono što duguju državi i narodu.

#Aleksandar Rodić

#Aleksandar Vučić

#Kurir

'