AKTUELNO

Već šesnaesti dan predsednik Srbije se nalazi na naslovnoj strani ovih novina, i napadi na njega ne prestaju.

Prošlo je 16 dana od početka napada Aleksandra Rodića na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Isto toliko dana predsednik Srbije nalazi se na naslovnoj strani ovih dnevnih novina, ali sve napada izdržava.

Gost Jutarnjeg programa Televizije Pink bio je Milan Lađević urednik dnevnog lista "Srpski tlegraf".

Foto: TV Pink

- Vučić je 16 dana na naslovnoj strani "Kurira". On 16 dana iznosi gnusne laži. Svaki čovek koji kupi ovaj dnevni list daje dinar i šansu da Rodić zaradi novi milion od nekoga. On to uvek radi, samo menja priče. Sećate se kada je Mrkonjić mene udario šamarom, pristao sam na to na javno izvinjenje, ali sam kasnije saznao da je on za taj šamar dobio osam miliona dinara. On je zaradio na mom bolu - otkrio je Lađević.

On je dodao da porez mora da se plati, i da je to obaveza svih nas, pa i Rodića.

- Znate, porez mora da se plati. Aleksandar Vučić nema pravo, ali i ne želi da zaštiti nekoga ko čini kriminalna dela - rekao je Lađević i dodao.

- Javnost brzo zaboravlja. Pre sedam godina, LDP zakazuje konferenciju d apriča o vlasnicima Kurira. On je tada naterao glavnog urednika da pošalje preteće pismo LDFP kako bni oni odustali. Uvek je ista matrica. On želi da zadovolji svoj lični interes i da zaradi što više para, a onda se poziva na slobodu medija.

Foto: TV Pink

On je nakada radio u "Kuriru" kod Rodića, a pričao je i o tome.

- Teško je raditi u redakciji koja je tog tipa, kao Rodićeva. Čim se nekome ukaže šansa on beži. On je rekao mnogo puta da ne želi da se meša u uređivačku politiku, ali nije to ispoštovao. On je sve samo nije novinar, rekao je on, i dodao da je Rodić hteo da ugasi njegov novi list.

- On je hteo da nas ugasi. To je tražio od Aleksandra VUčića kada je došao kod njih u redakciju. Tada mu je osmeh bio od uveta do uveta, a onda, nekoliko meseci kasnije kreću napadi. Kaže da je Vučić diktator, a bio je kod njega kući. Pa valjda je morao tada da ga upozna -

#Aleksandar Rodić

#Aleksandar Vučić

#Milan Lađević

'