AKTUELNO

Osvedočeni ratni zločinac, bivši vođa zloglasne OVK Ramuš Haradinaj ponovo je zapretio Srbiji poručivši da ukoliko se Vašington ne vrati na Balkan, 'oni će završtiti posao' između Beograda i Prištine

- Vašington je dobar u završavanju stvari između Kosova i Srbije. Ako oni ne dođu da nam pomognu, onda ne bi trebalo jednostavno da čekamo, već da odradimo svoje poslove - zapretio je Haradinaj.

- Brisel mora da odluči, da nam kaže da li može da završi posao između Kosova i Srbije. Ja verujem da to ne mogu, zato tražim od Vašingtona da se vrati na Balkan. Nemamo luksuz da čekamo na ko zna koga - rekao je Haradinaja.

Foto: Tanjug

Kako prenosi prištinska televizija „Klan", on je, na danas održanom skupu stranke u Podujevu podsetio i na to da Republika Srbija i dalje ima Kosovo i Metohiju u svom ustavu.

- Zapamtite, Srbija još uvek ima Kosovo u njenom ustavu. Ako ga ne ukloni iz svog ustava, zašto da nemaju tačku u Ustavu i za raseljene ljude iz albanskih zemalja koji su nekada bili tamo - dodao je Haradinaj.

#Ramuš Haradinaj

#Srbija

#Vašington

'