AKTUELNO

Opozicija nastavlja da organizuje proteste pod maskom navodnih studentskih i spontanih, ne priznajući rezultate izbora i pobedu Aleksandra Vučića koja je čista i neosporna.

Dosovski predsednički kandidati, pre svih Saša Janković i Vuk Jeremić, još jednom su uhvaćeni u laži. Nakon izmišljotina sa navodnom izbornom krađom i viškom glasačkih listića na biračkim mestima, otišli su korak dalje. Naime, u saradnji sa njima naklonjenim nedeljnikom "NIN", svoje aktiviste predstavljaju kao "nezavisne studente", aktere takozvanih "spontanih" protesta.

Foto: NIN/Informer

Na naslovnoj strani novog broja nedeljnika "NIN", koja je posvećena demonstracijama u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji, aktivistikinja Vuka Jeremića predstavljena je kao nezavisni student.

Foto: NIN/Informer

Devojka koja je na naslovnoj NIN-a potpisana kao Mia Bjelogrlić, student Fakulteta političkih nauka, bila je aktivista u Jeremićevoj predizbornoj kampanji i oko vrata nosila pločicu na kojoj piše "Vukov tim", a danas glumi nezavisnog studenta na "spontanim" protestima, koji imaju za cilj prekrajanje izborne volje građana, ali i borbu za socijalnu pravdu pod sloganima "Izlazim na ulicu da sutra ne bih živeo na njoj" i "Narod gladuje, elita se raduje".

Inače, Mia je ćerka poznatog srpskog reditelja i glumca Dragana Bjelogrlića, tako da ni priča o narodu koji gladuje, dok se elita raduje, ne pije vodu. Jer teško da ćerka reditelja najgledanijih srpskih filmova nema od čega da živi.

Među predvodnicima borbe protiv "narodne gladi" je i druga devojka na naslovnoj strani NIN-a, student Pravnog fakulteta i ćerka jednog od najpoznatijih i, po mnogima najbogatijih, beogradskih advokata Gorana Draganića.

Dakle, toliko o borbi za socijalnu pravdu i o gladnom narodu.

Pored "nezavisnih" studentkinja, na naslovnoj strani NIN-a je i "nezavisni" student Fakulteta političkih nauka Vuk Velebit, poznat po tome što je potpuno "nezavisno" govorio na završnom predizbornom skupu dosovskog kandidata Saše Jankovića u Beogradu.

Pogledajte video:

Tu je i izvesni Pavle Garzičić, na naslovnoj NIN-a potpisan kao ekonomista koji je studirao u Pekingu. Inače, još jedan "spontani" demonstrant, koji je tokom predizborne kampanje, zajedno sa aktivistima štaba Vuka Jeremića, među kojima je bio i Legijin ubica Slobodan Stojković Roki, nasrtao na glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića ispred sedišta naše redakcije.

#Protest

#Saša Janković

#Student

#Vuk Jeremić

'