AKTUELNO

Takozvani studentski protesti, koji se već dva dana održavaju ispred Narodne Skupštine i na Trgu Republike u Beogradu, sve su samo ne - spontani!

Foto: Informer

Kao što se može videti na osnovu fotografija koje objavljujemo, na protestima učestvuju i satiričar Zoran Kesić i glavni urednik Danasa Dragoljub Draža Petrović, udarne pesnice dosovskog predsedničkog kandidata Saše Jankovića.

Pored njih, na protestima je viđen i Branko Miljuš, šef izbornog štaba drugog dosovskog kandidata Vuka Jeremića, koji je nedavno fizički napao glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića i druge njemu nepodobne novinare sprečavajući ih da prisustvuju konferenciji Nataše Jeremić, i koji je ispred prostorija naše kuće slao Legijinog ubicu Slobodana Stojkovića Rokija i boksera i MMA borca Dragutina Miloševića Belog.

Foto: Informer

Da iza demonstracija u Beogradu stoji opozicija koja je do kolena potučena na predsedničkim izborima, dokaz je i to da je među okupljenima i šminkerka Jelena Maćić, koja je pre izbora pozivala na 'vešanje po banderama'.

Foto: Informer

Jasno je da opozicija ne može da se pomiri sa tim što nije po volji naroda, pošto skupu prisustvuju i lider Levice Srbije Borko Stefanović i lider Republikanse stranke Nikola Sandulović koji je na prošlogodišnjim parlamentarnih izborima falsifikovao potpise za izbornu listu.

Foto: Informer

Podsetimo, i najbliži Putinov saradnik i visoki funkcioner Jedinstvene Rusije Sergej Železnjak upozorio je da su protesti u Beogradu režirani na zapadu sa ciljem izazivanja haosa u Srbiji.

#Predsednički izbori

#Protest

#Studenti

'