AKTUELNO

Rekla da će o njenoj stranačkoj funkciji odlučiti isključivo predsednk SNS

Na pitanje novinara lista Danas koga će SNS podržati na sledećim predsedničkim izborima, potpredsednica Vlade Srbije i SNS Zorana Mihajlović  je odgovorila da će odluku koga će podržati SNS predložiti Vučić, a odlučiće Predsedništvo i Glavni odbor stranke.

- Zbog ogromne popularnosti koju Vučić ima kod građana Srbije, jedini način da bilo ko pobedi na predsedničkim izborima jeste da prethodno dobije podršku Vučića i naravno SNS. To važi i za Nikolića - rekla je ona.

Na pitanje da li se na Izbornoj skupštini naprednjaka početkom februara mogu očekivati i promene na mestima potpredsednika stranke, Mihajlovićeva je odgovorila da - SNS treba da vode oni koji imaju najbolje rezultate.

- Da li ću zadržati stranačku funkciju odlučiće isključivo Aleksandar Vučić, koji će vrednovati naše rezultate. Nikakvu stranačku kampanju pred Skupštinu neću da vodim i ako moji rezultati ne budu dovoljni, neću biti u vrhu stranke -rekla je Mihajlovićeva.

Što se tiče Bratislava Gašića, koji je takođe potpredsednika stranje, dopustite nam da kao stranka, bez sufliranja javnosti, izaberemo one za koje mislimo da su najbolji. A da li smo u pravu, pokazaće građani na izborima - rekla je Mihajlovićeva za Danas.

Autor: D. Jovanović

'