AKTUELNO

Pokret socijalista kritikuje lidere Saveza za Srbiju koji u Briselu govore lose o Srbiji, uz opasku da im Srbije nije smetala kad su od nje uzimali pare".

U saopštenju dostavljenom medijima PS navodi da su Vuk Jeremić i Dragan Đjilas danas u Briselu o Srbiji govorili kao o diktaturi.

- Jeremiću nije smetalo da 2012. godine od te iste Srbije uzme 7, 5 miliona evra za predsedavanje Generalnom skupštinom u UN, iako su od njegovog predsedovanja imali korist samo Albanci i on lično. Kada je od Srbije uzimao pare, nisu mu smetali ni vlast, a ni Vučić - navodi PS.

Kaže i da ni Đilasu nije smetalo da se kao predsednik Košarkaškog saveza Srbije 2015. zahvaljuje Vučiću na pomoći, te pominje da su ga "stotine miliona evra uzetih od Srbije za vreme njegove vlasti učinile gospodarom i vlasnikom medija".

-To je bila diktatura - konstatuje Pokret socijalista i poručuje da oni koji ponižavaju sopstveni narod i govore loše o Srbiji u svetu, uvek mogu da računaju na saveznike u inostranstvu, ali ne i na njihovo poštovanje.

#Pokret socijalista

'