AKTUELNO

Šef diplomatije potpuno nespreman za sneg.

Sneg u januaru je, po dobrom starom običaju, iznenadio apsolutno sve. Dok jedni nisu zavrnuli vodu, drugi nabavili gume, treći zapušili rupe oko prozora, šef srpske diplomatije Ivica Dačić izgleda nije nabavio ni kapu niti rukavice. Ili ga je sneg uhvatio potpuno nespremnog ili spada među one kojima nikad nije hladno.

- Zima, zima, pa neka je, ne boji se ko je zdrav. U ovom stilu je Ivica Dačić, šef srpske diplomatije, izašao jutros na sneg. Pahulje ne samo da su padale kao na vrhu neke planine, nego je još duvala i ledena košava. Na ulicama je bilo teško videti bilo koga, a ko je, iz nekog razloga, morao napolje, bio je zamotan od glave do pete. Osim Dačića.

Foto: Foto: pink.rs

Paparaco Pinka, uhvatio je Dačiću na takvom kijametu u raskopčanom kaputiću, bez kape i rukavica. Skoro pa kao da ide u prolećnu šetnju.  Kako je bilo jako rano ujutro, sasvim je moguće da šef srpske diplomatije, u žurbi, nije stigao da proveri kakvo je vreme pre nego što je krenuo.

Foto: Foto: Pink.rs

Ili ga vremenske prilike nisu previše zanimale pošto je znao da ga čekaju kola, ili mu je namera bila da pošalje poruku da za spoljnu politiku, nema zime.

Foto: Foto: Pink.rs

'