AKTUELNO

Ovo je jedna od šokantnih ispovesti na Visperu, aplikaciji za deljenje.

Korisnici ove aplikacije prznali su kako su se zaljubili u partnere svoje braće ili sestara, kako su se nosili sa neuzvraćenom ljubavlju, a neki od njih su otkrili kako su se upuštali u veze s tim ljudima.

- Zaljubljena sam u sestrinog dečka. Već šest meseci spavamo zajedno - napisala je jedna korisnica.

- Zaljubljena sam u sestrinog dečka. Već šest meseci spavamo zajedno - napisala je jedna korisnica.

- Zaljubljena sam u sestrinog dečka. Kako da joj kažem? Ne želim da je povredim - bila je opreznija druga.

- Zaljubljen sam u devojku svog brata, mazili smo se dok se on tuširao - podelio je jedan korisnik konkretno iskustvo.

- Često se nalazim sa dečkom svoje sestre, ali sad se osećam loše jer sam zaljubljena u njega i želim da joj to priznam, ali ne znam kako - podelila je devojka.

Nakon relativno uobičajenih priča, počele su da se nižu malo dramatičnije: - Zaljubljena sam u dečka svoje sestre. Sutra je njihovo venčanje, a niko i ne sluti da sam trudna s njim - podelila je i dodala da je najverovatnije zatrudnela sa njim dok je njena sestra spavala u drugoj sobi.

- Zaljubljen sam u devojku svog brata, imamo toliko toga više zajedničkog nego njih dvoje, ali nikad nećemo biti zajedno zbog razlike u godinama - požalio se jedan korisnik.

Neki su podelili zaista komplikovane situacije. -Verena sam za predivnog muškarca, ali sam zaljubljena u njegovog najboljeg prijatelja koji je dečko moje sestre - podelila je ozbiljan problem jedna žena.

#Seks

#Trudnoća

#Zet

'