AKTUELNO

Naježićete se od njene ispovesti.

Grčki portal "Oladeka" uspeo je da dođe do hostese iz kluba, devojke srpskog porekla, koja je najverovatnije razlog za pokretanje stravične tuče na Zakintosu u kojoj je život izgubio američki turista Bakari Henderson. Devojka je, ni kriva ni dužna, upetljana u ceo incident.

Ime devojke nije otkriveno, ali je ona prema pisanju "Oladeke" izjavila da su joj momci iz Srbije prišli i pitali je "zašto se pored toliko Srba ona fotografiše sa crncem". Tada je počeo pakao.

Jedan od momaka iz Srbije je udario Bakarija, nakon čega mu je ovaj razbio flašu u glavu.

- Otišla sam sa troje Amerikanaca. Posle pet minuta sam se vratila i videla kako na ulici leži Bakari, bez svesti i kako mu teče krv iz očiju. Jedan od Amerikanaca je bio pored njega i pokušavao je da mu pomogne - izjavila je ova devojka.

Foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, grčki list ProtoTema je objavio i izjavu, kako se navodi, "srpskog izbacivača", koji je "prekinuo tišinu i ispričao šta se dogodilo", a koja se podudara sa izjavom srpske hostese.

- Te večeri je bila gužva u klubu. Hostesa, koja je bila srpskog porekla imala je slobodan dan, ali je došla u klub gde se družila sa Amerikancima među kojima je bila i žrtva. Pričala je sa njima, šalila se i dobro zabavljala. U klubu je u tom trenutku bilo i puno Srba, od kojih je jedan prišao devojci i rekao ‘Zašto se družiš sa Amerikancima’, pretećim tonom. Amerikanac je verbalno odreagovao, a Srbin mu je zadao udarac u lice.

Pročitajte još: SELFI NIJE RAZLOG TUČE NA ZAKINTOSU?! Evo šta se ZAPRAVO dogodilo, i pokrenulo SUKOB

- Onda je Amerikanac uzeo flašu i udario Srbina u glavu. Tada je sve počelo. Devojka je počela da ih razdvaja, a žrtva je greškom udarila devojku laktom i njoj je počela da curi krv. Došla je da mi traži pomoć i ja sam uleteo da ih razdvajam. Počele su da lete pepeljare, a Amerikanac je izašao iz lokala i počeo da trči, a za njim su krenuli momci iz srpske ekipe, ja i grčki barmen.

- Sećam se da sam ga udario jednom pesnicom u lice i dva-tri puta po telu, ali ne po glavi. Kada sam ja otišao, masa Srba je nemilosrdno nastavila da ga tuče po celoj glavi i telu - rekao je srpski izbacivač za sajt protothema.gr.

#Ispovest

#Konobar

#Srbin

#Ubistvo

#Zakintos

#selfi

'