AKTUELNO

Mladi par se opasno zaigrao tokom predigre.

Neimenovana Amerikanka (27) tužila je svog bivšeg dečka jer je umalo doživela srčani udar kada joj je spržio vaginu strujom tokom predigre.

Devojka tvrdi da ju je njen partner Kerin Baten (43) vezao za krevet i stavio kožni povez preko očiju, a potom je prineo žice i dotakao je po genitalijama. - Mislila sam da ću umreti, da će mi srce stati. Celo telo mi je bilo vrelo, u ušima sam čula strašan prasak - posvedočila je devojka na sudu.

Ona je rekla da je pristala na "opasnu igru" sa svojim Batenom nakon što joj je rekao da je dosadna u krevetu, ali da nije očekivala da će pokušati da je ubije strujom. Devojka je negirala Batenove navode da je i ona njemu pokušala da sprži testise kao i da mu je gasila cigarete po bradavicama.

Prema njenim rečima, upoznali su se 2008. godine i otpočeli strastvenu vezu. Ipak, on joj je ubrzo rekao da je veoma dosadna u krevetu i hteo je da je uvede u svoj "magični svet". Navodno joj je tada pokazao da u spavaćoj sobi ima lance za vezivanje i ostale sprave za "slatko mučenje"

#Krevet

#Seks

#Struja

'