AKTUELNO

lazar se previše zaigrao!

Lazar Jeremić i Zlata Đurković žestoko su se posvađali zato što je zadrugar izjavio da je ona za Natašu Moskvu rekla da je žena lakog morala što je Zlatu izbacilo iz takta.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zlata Đurković razgovarala je sa Drverom mudrosti i iskreno se požalila na sve ono što je muči tokom boravka u Beloj kući.

To što se dogodilo nije bilo lepo. Ja sam bila zamoljena da pomognem Nataši i Lazaru da se pomire, a on je izneo neke laži koje ja nisam izrekla - rekla je Zlata.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nervozna sam ovih dana pošto nisam videl aklince dva meseca. Plačem jer ne mogu više da trpim lažne optužbe. Baš mi je krivo zbbog svega. Sve mi se skupilo pa zato imam ovaku burnu reakciju. Ja ne mogu da verujem da je dozvilo da pravi ovo od sebe što pravi pravi - plakala je Zlata.

Šta zaista misli o Lazaru, Zlata je bez dlake na jeziku priznala Drvetu mudrosti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je izgubio sve. I svoju vezu i drage ljude napolju. Izgubio je svoj ponos. Mislim da je izgubio više nego što ne može da zamisli. Ne postoji mugućnost da svoju vezu povrate. Ja znam da mu Nataša ovo neće oprostiti. Njemu ništa nije sveto. Ako je sve ovo igra, on se zaigrao - pričala je Zlata.

Kako je sve izgledalo pogledajt eu sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Lazar Jeremić Jera

#Zadruga 2

#Zlata Đurković

'