AKTUELNO

Walk in sistem tuširanja predstavlja idealno rešenje za svako kupatilo, veliko ili malo. Ovaj elegantni koncept omogućava lako kretanje i ulazak u prostor za tuširanje eliminišući sve suvišne prepreke, bilo da li se radi o tuš paravanu ili kadi sa vratima.

Osim što su laki za održavanje, čini kupanje članova porodice, bez obzira na uzrast, prijatnim i bezbrižnim. Sa walk in sistemom za tuširanje, svaki korak u kupatilu postaje lak i jednostavan. Ovaj pristup pruža praktičnost i udobnost, i olakšava svakodnevne aktivnosti u kupatilu.

Kada sa vratima Diana

Kada sa vratima nije samo estetski dodatak kupatilu, već i funkcionalno rešenje koje unapređuje svakodnevni život cele porodice. Svestan značaja prilagođavanja prostora našim potrebama, Diplon je predstavio inovativni dizajn koji transformiše održavanje higijene u domaćinstvima širom sveta. Kompaktan, moderan i elegantan dizajn kade sa vratima Diana pruža savršenu kombinaciju stila i praktičnosti.

Ključna karakteristika su staklena vrata koja se otvaraju poput tuš kabine osiguravaći lakoću korišćenja.

Integrisana slavina sa tušem, sigurnosna pomagala za olakšavanje ulaska i izlaska iz kade, kao i mesto za sedenje, čine ovu kadu traženim elementom u modernim domovima. Dostupna u klasičnoj ili hidromasažnoj varijanti, kada sa vratima Diana postaje središnji deo vašeg kupatila, spajajući tradicionalno i savremeno u jedno. Uz kompaktne dimenzije od 140x74cm, ova kada se lako uklapa u bilo koje kupatilo, od malih prostora do prostranih enterijera.

Foto: diplon.net

ZenFlow tuš kanalice

Walk in koncept uređenja prostora za tuširanje donosi revolucionarne promene u dizajnu kupatila, omogućavajući slobodan ulazak u prostor za kupanje bez ikakvih prepreka. Ova inovacija ne samo da olakšava kretanje osobama sa ograničenom pokretljivošću, već i stvara elegantan i funkcionalan ambijent. Paravani ili kabine postavljeni direktno na pločice, bez tuš kadice ili praga, postaju najčešći izbor, što je dovelo do potrebe za kvalitetnijim rešenjima odvoda vode.

ZenFlow kanalice za vodu su upravo takvo rešenje - izrađene cele od prohroma, garantuju dugotrajan i siguran rad. Sa dva modela, tri dezena – Flat, Tile, Lines, tri boje – hrom, crna, zlatna i četiri dimenzije 55-85cm, ove kanalice se savršeno uklapaju u svaki estetski koncept kupatila. Jedinstvena karakteristika ravne rešetke omogućava dvostranu upotrebu, pružajući vam mogućnost da je ispunite pločicom i prilagodite dezenu poda čineći rešetku gotovo neprimetnom. Kanalica za vodu je idealna u pogledu elegancije i praktičnosti, za svako kupatilo.

Walk in sistem tuširanja pruža jednostavno i udobno iskustvo tuširanja, bez obzira na to da li preferirate kadu ili tuš kabinu. Diplon Kupatila vam omoguća da pronađete savršene proizvode za vaš dom i porodicu, bilo da kupujete u salonu ili webshopu.

Uredite svoje kupatilo prema vašim željama i potrebama, stvarajući prostor koji odražava vaš stil i omogućava uživanje za mlađe i starije ukućane.

Autor: