separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

NOĆNO USTAJANJE REZERVISANO ZA MAJKE? Evo koliko očeva se pretvara da spava kada čuje bebin plač


Rezultati novog istraživanja će možda naterati novopečene mame da dva puta pogledaju u svog supruga kada sledeći put budu ustale usred noći zbog bebinog plača.


Nova studija pokazala je da se više od pola očeva pretvara da spava kako bi izbeglo noćno ustajanje kada čuju bebin plač. Većina očeva je priznala da se pretvara da spava držeći oči zatvorene kako bi njihova partnerka ustala umesto njih da podmiri bebu. 

U studiji je učestvovalo preko dve hiljade roditelja, a čak 56 odsto očeva priznalo je da se namerno pretvara da spava kako bi izbegli ustajanje. Mnogi muškarci su rekli kako smatraju da u ovakvim situacijama ne mogu da zamene ulogu majke, a jedan od pet očeva je rekao kako deca obično traže majku. 

Muškim opravdanjima nije tu kraj. Tri od deset muškaraca opravdanje za neustajanje pronašli su u tome što moraju da budu odmorni za sutrašnji radni dan. 

Na kraju studije, čak 47 odsto roditelja reklo je da je noćno ustajanje rezervisano samo za majke, dok je samo 14 odsto priznalo da je to posao koji je takođe namenjen i za očeve. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti