AKTUELNO

Ovo će ih naterati da se sledeći put više potrude oko zadatka.

Pred stanovnke Bele kuće Veliki šef je postavio izazov da se moraju postaviti kao prava vojska i učestvovati u veoma kreativnoj igri koja nosi ime "Kasarna". U skladu sa tim su imali posebne zadatke kojima nisu pristupili odgovorno.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Povodom ovoga, Veliki šef je saopštio ukućanima da je zbog njihovog ponašanja ovoj igri došao kraj.

Zadrugari, istorija se ponavlja. To bi bilo sasvim dovoljno reći povodom zadatka koji ste sinoć dobili. Kao i obično većina vas je zadatak shvatila neozbiljno pa je osim onih koji su se jasno odbili da učestvuju u zadatku bilo je mnogo zadrugara koji su navodno bili vojnici, ali se u suštini nisu potrudili nimalo da se angažuju, niti ih je zadatak zanimao, niti su želeli da ulože ni trunku truda. Kuća u kojoj živite je i dalje prljava, haos je na sve strane, a to u vojsci tako ne funkcioniše. Vojnike koji su jedva nosili uniforme, a navodno su učestvovali u zadatku, nećemo ni da pominjemo. Sve u svemu, mnogo je razloga zbog kojih smo doneli odluku da ovaj zadatak proglasimo neuspešnim i da ga prekinemo odmah - pisalo je između ostalog u pismu.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, da su zadrugari uspešno obavili ovaj zadatak, imali bi normalan budžet, ali su zbog ovoga morali da se oproste od toga.

Foto: Printscreen Youtube

Njima je saopšteno da svu opremu ostave kod kapije i da će biti kažnjeni sa po 500 dinara nedeljnog budžeta, što znači da će narednu nedelju ukućani provesti u velikoj oskudici.

Pročitajte još: NEMA ZADATKA BEZ INCIDENTA: Zbog ŽESTOKOG SUKOBA zadrugara, obezbeđenje ODMAH ULETELO u Belu kuću! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'