AKTUELNO

Prerezao je cimeru vensku arteriju i vratio se u krevet,

Osuđenika Ramiza Šarića (34) u Kazneno-popravnom zatvoru "Padinska skela" zaklao je brijačem juče na spavanju njegov cimer Marko Jovanović (27), koji je osuđen na maksimalnu kaznu zatvora zbog dvostrukog ubistva - devojke i komšije.

Jovanvić saslušanje čeka u samici. Nakon što je zaklao cimera on je legao na krevet i ponašao se kao da se ništa nije dogodilo.

Telo Ramiza Šarića prevezeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Motiv sukoba još nije poznat, ali ono što su ostali zatvorenici rekli jeste da je Šarić poslednjih dana često fizički i psihički mučio Jovanovića.

Među zatvorenicima se šuška da je Šarić, navodno, tražio i da ga Jovanović seksualno zadovoljava, što ovaj nije želeo. Međutim, to još niko od zatvorenika nije zvanično potvrdio policiji dok su razgovarali o ubistvu koje se dogodilo.

Dalja istraga koja se vodi u zatvoru odgonetnuće šta je bio motiv da Jovanović zverski ubije cimera, da li su postojali sukobi i da li je ubistvo moglo biti sprečeno.

Ubica Marko Jovanović osuđen je 2013. godine u Nišu na 40 godina zatvora zbog dvostrukog ubistva u niškom naselju Duvanište u oktobru 2010. godine. Marko je tada smrtonosne povrede naneo nožem bivšoj devojci Danijeli Jovanović (27) i Aleksandru Kitanoviću (23) i izrečena mu je maksimalna kazna predviđena zakonom.

S. M.

#Beograd

#Seks

#Ubistvo

#Zatvor

'