AKTUELNO

Josić i Jovanović će biti podvrgnuti ispitivanju.

Novsadska policija uhapsila je Miroslava Kneževića (32) zbog sumnje da je sakrivao Stevana Josića koji je na smrt pretukao Dejana Jovanovića Gidru i Darija Roklicera.

Navodno je Knežević nakon dvostrukog ubistva vozio Josića i krio ga u stanu gde je policija tokom pretresa pronašla 30 metaka i automatsku pušku. Do sada još uvek nije jasno utvrđeno zbog čega je Stevan Josić, poznatiji kao Sima Strahota, metalnom palicom pretukao i ubio Jovanovića i Roklicera ispred lokala “Moja kafanica” gde su žrtve radile kao obezbeđenje.

Policija je za samo osam sati rešila slučaj i uhapsila osumnjičenog. Sada se očekuju rezultati analize krvi, jer se pretpostavlja da je Josić bio pod dejstvom alkohola ili narkotika.

Još  nije poznat povod za zločin u Padinskoj Skeli!

Marko Jovanović (24) koji je brijačem zaklao svog cimera Ramiza Šarića (34) u ćeliji zatvora Padinske Skele prebačen je u Centralni zatvor.

Određen mu je pritvor do 30 dana, a u tom period biće podvrgnut psihijatrijskom veštačenju. On je pre dve godine osuđen pravosnažno na maksimalnu zatvorsku kaznu zbog dvostrukog ubistva u Nišu.

Ukoliko u toku novog sudskog postupka bude ponovo proglašen krivim, kazna će ostati nepromenjena, jer je ponašem zakonu maksimalna kazna 40 godina zatvora.

M. Mijatović

#Novi Sad

#Padinska Skela

#Zločin

'