AKTUELNO

Preispitujem sebe neprestano zbog toga, mnogo mi je teško - rekla je drhtavim glasom kroz suze Ana Todorović.

Velika tragedija pogodila je porodicu Todorović i potresla domaću javnost. Naime, naš piznati glumac Srđan Žika Todorović izgubio je iznenada trogodišnjeg sina Dejana koji je preminuo u snu.

Srđanova supruga Ana Todorović je za Pink.rs danas u potresnoj ispovesti ispričala detalje o smrti sina Dejana.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

PROČITAJTE JOŠ: ANA TODOROVIĆ ZA PINK.RS: Ja sam pronašla Dejana, GLAVA MU JE BILA ZARIVENA U JASTUK!

Ja sam pronašla našeg sina, nije disao, juče popodne se to desilo. Butine su mu bile ljubičaste što je znak da nije disao, brzo nakon sto je zaspao. Sin je prethodno bio prehlađen, a ništa nije slutilo na ovu tragediju, on je bio zdrav dečak - rekla je Ana grcajući u suzama za Pink.rs i dodala da žali što tog popodneva nije legla da spava pored sina.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Dejan je tada hteo da zaspi pored mene, ali ja sam bila u dnevnoj sobi jer sam htela da zapalim cigaretu i da gledam film i da ne bi on udisao dim ja sam ga prebacila u njegov krevet gde inače spava. Preispitujem sebe neprestano zbog toga, mnogo mi je teško - rekla je drhtavim glasom kroz suze Ana Todorović.

Dok je Srđanova supruga Ana smogla snage da sa novinarima podeli svoju tugu, glumac nije imao snage za to, već je u njihov porodični stan na Vračaru ušao na sporedni ulaz zgrade pokušavajući da na sve načine izbegne medije u ovom teškom trenutku za njega i njegovu suprugu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kako je Pink.rs prvi objavio, rezultati obdukcije pokazali su da je trogodišnji Dejan preminuo od posledica "sindroma iznenadne smrti", nakon što mu je stalo srce u snu.

Komšije u šoku

U zgradi na Vračaru u kojoj Srđan živi sa suprugom Anom i u kojoj je preminuo njihov trogodišnji sin Dejan vlada muk i neverica. Komšije poznatog glumca još ne mogu da poveruju šta se dogodilo, a kako kažu, sa porodicom Todorović nisu preterano bliski. Ipak, ova tragična vest pogodila je sve stanare zgrade u kojoj je iznenada preminuo trogodišnji dečak, sin našeg poznatog glumca. Pojedine komšije sinoć su čak čule i zapomaganje i jecaje glumčeve supruge Ane.

Autor: M. K.

#Ana Todorović

#Srđan Žika Todorović

#glumac

#sin

'