AKTUELNO

- Dečko mi je mnogo kritičan, iskrena je pevačica.

Popularna pevačica Milica Todorović doživela je veliki uspeh nakon turneje u Americi kada je objavila novi hit singl ''Cure privode'', posle čega je otišla na zasluženi odmor na Kubu.

Sa odmora se vratila spremna za nove radne pobede, pa je ušla u studio gde priprema novi album na kom će se naći pored dueta i balada. Za portal Pink.rs, Milica Todorovoić otkila kako teku pripreme i koliko joj dečko Miloš Paunović pomaže u poslu.

Foto: Pink.rs

Priča se da snimaš novu pesmu. Da li možeš da nam otkriješ nešto više o tome?

- Imam više novih pesama i ne znam šta ću prvo da ''izbacim''. Biće dosta novih dueta. Snimiću još jedan duet sa MC Yankom, u planu je i duet sa grupom ''IN VIVO''. Dueti su u poslednje vreme vrlo aktuelni, a pre svega i pesme su dobre. Imaću i dve divne balade ima i nekoliko bržih, ali još uvek ne znam kojim redosledom ću ih objavljivati.

Foto: Pink.rs

Znači li to da ćemo uskoro imati prilike da vidimo album Milice Todorović?

- Album je u planu već dugo. Trenutno ne želim mnogo da planiram, već radim. Album treba da se ''desi'', a kada tačno, videćemo - rekla je pevačica za Pink.rs.

Miloš je bio tvoj saradnik kada je pesma, ali i spot za ''Cure privode'' u pitanju. Da li će i sada učestvovati?

- Miloš će sigurno biti saradnik na novim pesmama i albumu. On mi mnogo pomaže. Zaista je, što se tiče muzike, možda je čak i upućeniji od mene. On je plesač i oseća ritam mnogo dobro. Zaista mi je velika podrška.

Foto: Pink.rs

Kakav je Miloš kao saradnik? Da li te kritikuje i kako ti to prihvataš?

- Prihvatam njegovu kritiku iako je on mnogo kritičan. U pravu je i kada ja znam da je on u pravu ja samo klimam glavom i kažem ''Da, u pravu si'' - isrkena je bila Milica.

Zašto Miloš kao tvoj dečko traži da pokažeš ''butku''?

- To je drugačije preformulisano. Nisam ja bila u fazonu ''Ja neću'', a on meni rekao :''Ti moraš''! Ja sam htela da mi kostim bude malo drugačiji, ali on je rekao da mi kao takav super stoji. On je neko ko prati svetksi šoubiz i upoređuje ga sa našim i on je u fazonu: ''Zašto da ne, lepa si''.

Foto: Pink.rs

I za kraj, kako si provela dan zaljubljenih?

- Dan zaljubljenih ne obeležavam, meni je taj dan dosadan. Meni je svaki dan dan zaljubljenih. Možda je to malo kliše, ali zaista jeste tako. Sviđaju mi se mali znaci pažnje, ali smatram da to svaki dan treba da se praktikuje - otkrila je ona.

Autor: B. R.

#Milica Todorović

'