AKTUELNO

Događaj je potresao celu državu!

Viktorija Smit (25) je rekla da će se sa dečkom sresti za vreme večere, da bi je potom pronašli obešenu.

Devojka je bolovala od depresije i često se žalila da "čitav svet nosi na svojim leđima".

Nedavno je prodala svog konja kako bi mogla da kupi kuću sa svojim dečkom Metom. Prema insajderskim informacijama, bila je nezadovoljna i svojim poslom i trebalo je da počne da radi na drugom mestu. Patolog Džejms Njuman je podneo izveštaj o njenoj smrti, ali je dao i zaključak o situaciji u kojoj se nalazila.

- Viktorija je bila mlada žena kaja je očigledno imala čitav život pred sobom. Imala je periode kada se osećala loše, bila je na antidepresivima, ali je delovala uzbuđeno zbog nove kuće. Želela je da promeni posao, jer nije bila zadovoljna. Trebalo je da počne da radi u aprilu. Činilo se da ima svetlu budućnost.

Prema priči njenog oca Alana (62) i majke Linde (59), Viktorija je osećala da neke stvari kod nje nisu u najboljem redu, pa je otišla kod lekara po lekove.

- Posao u Velsu joj nije odgovarao. Vratila se kući ali se osećala kao da je napustila drage ljude. Porodica je bila uz nju. Počela je da radi u apoteci ali ni to nije bilo ono što je želela. Veza sa Metom je lepo napredovala i zaista su uživali zajedno - rekli su očajni roditelji, piše Independent".

#Samoubistvo

#Smrt

#apoteka

'