AKTUELNO

Zoran Marjanović (39), osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), zajedno je sa svojom devojkom Zoricom Mitrović (31) skovao pakleni plan i pokušao krivicu za brutalni zločin da svali na plaćenika s Kosova Danijela Ž. (37), saznaje Srpski telegraf!

Snimili "priznanje"

Ljubavnici su smislili pakleni plan kako bi policijsku istragu skrenuli u drugom pravcu. Plan su sproveli u delo početkom juna ove godine u jednom novobeogradskom kafiću, a otišli su toliko daleko da su čak i snimili njegovo navodno "priznanje". Oni su prijavili policiji Danijela tvrdeći da je on nasmrt pretukao pevačicu na nasipu u Borči.

- Policiju je oko 23 sata pozvala Zorica Mitrović i prijavila da zna ko je ubio Jelenu. Tvrdila je da je gost u kafiću u kojem je sedela sa Zoranom ispričao da je 2. aprila 2016, na dan kad je pevačica usmrćena, tukao nekoga štapom i da je krvave ruke prao u kanalu na nasipu u Borči. Takođe je rekla da su njegovo "priznanje" snimili mobilnim telefonom - priča sagovornik ovog medija.

Foto: Andrej Nihil

Kako dodaje, policajci su odmah izašli na lice mesta kako bi proverili njihove navode.

- Zoran i njegova prijateljica ispričali su da je Danijel Ž. prišao Zoranu i rekao mu da ga je video s detetom na nasipu. Prema njihovim rečima, potom im je rekao da ga je tog dana u Borči, nedaleko od mesta na kojem je mrtva Jelena bačena u kanal, napao nepoznati muškarac - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Kako su izjavili Marjanović i Mitrovićeva, Danijel Ž. je ispričao da je štapom po glavi udario napadača kako bi se odbranio. Napadač je pao, a Danijel je tad u kanalu oprao krvave ruke, pa pobegao, a usput naleteo na Zorana, koji je na nasipu bio sa ćerkom Janom. Marjanović je bio ubeđen da Danijel Ž. stoji iza likvidacije njegove žene, tvrdeći da je nepoznati muškarac s kojim se Danijel tukao zapravo - Jelena!

Preklapanje

- Zoran je tvrdio da se vreme, mesto i način na koji je Jelena likvidirana poklapaju sa pričom Danijela Ž., te da sumnja da je on usmrtio njegovu suprugu - kaže naš izvor iz istrage.

Raspisana potraga

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, policija je isto veče privela Danijela Ž. u policijsku stanicu, ali je posle svih provera utvrđeno da za njim već postoji raspisana potraga, ali da nema nikakve veze sa ubistvom. - Nakon svega, nema sumnja da su Zoran i Zorica hteli policiju da navedu na pogrešan trag - kaže naš sagovornik.

Skretanje istrage

* Zoran rekao da je Jelenu ubio neki psihopata s Fejsbuka * Potom mu je bio sumnjiv čovek sa štapom kog je sreo na nasipu * Marjanović se ubrzo setio da je video i biciklistu * Vladimir rekao da je maskirani muškarac pokušao da upadne u dvorište, što je demantovano * Posle sinovljevog hapšenja, Vladimir izjavio da je Jelena bila u vezi s tajkunom

Živeo u "Hajatu", pa završio na ulici

Novinari Srpskog telegrafa razgovarali su sa poznanikom Danijela Ž., koji je sa njim bio u zatvoru.

- Robijao je za teško ubistvo. Obećao sam mu da ću ga zaposliti kad izađe. Radio je kratko kod mene, ali je potom veoma brzo otišao - kaže naš sagovornik, koji je želeo da ostane anoniman.

Kako dodaje, Danijel je veoma opasan tip koji ne preza ni od čega.

- Bio je dugo na ratištu na Kosovu zajedno sa ocem. Kad su mu ranili oca, Danijel mu je hladnokrvno pucao u glavu da bi mu skratio muke. Taj čovek je u stanju za novac da ubije i sopstvenu majku - kaže naš sagovornik.

On kaže da je Danijel Ž. do pre nekoliko godina živeo u Rakovici, ali da u poslednje vreme o njemu ništa nije čuo.

- Ko zna gde je on?! Na ratištu je zaradio mnogo novca i jedno vreme je čak živeo u "Hajatu", dok nije potrošio i poslednji dinar. Sad je verovatno negde na ulici - dodao je poznanik Danijela Ž.

Delibašićeve izmišljotine u borbi za Marjanovića

Petočlani advokatski tim s Veljkom Delibašićem na čelu ne bira sredstva kako bi dokazao da je njegov klijent Zoran Marjanović nevin. Oni su odmah nakon hapšenja osumnjičenog za ubistvo pevačice saopštili da nema čvrstih dokaza da je Zoran učestvovao u zločinu, ali su otišli toliko daleko da su osporili i poligrafsko testiranje, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao. Delibašić je gostujući u Jutarnjem programu TV Pink negirao da je Marjanović uopšte išao na poligraf jer je, nakon privođenja, priveden na saslušanje u tužilaštvu, odakle je potom prevezen u pritvor Okružnog zatvora u Beogradu. - Apsolutna laž! U Centralnom zatvoru niko nije razgovarao sa Zoranom, niti sme da razgovara bez prisustva branioca, niti sme da se upotrebljava poligraf po zakonu - rekao je on. Međutim, Srpski telegraf je iz pouzdanih izvora dobio informaciju da je Marjanović bio na poligrafskom testiranju, te da Delibašić ne preza ni od čega da zaštiti klijenta. Kako smo otkrili, Marjanović je pao na ključnim pitanjima - da li je ubio Jelenu i da li je neko od članova njegove porodice umešan u likvidaciju.

Zorica bez komentara o ocu svog deteta

Kako je Srpski telegraf pisao, Zorica Mitrović (31), Zoranova devojka, krije oca četvorogodišnjeg sina koji, prema rečima njenih prijatelja, mnogo liči na njenog sadašnjeg dečka. Ona je navodno izjavila da je dečaka dobila sa oženjenim čovekom i da zbog toga krije njegov identitet.

Nakon što je obelodanila da je duže vreme u vezi sa Zoranom, počele su da kolaju priče da je taj oženjeni muškarac s kojim je dobila dete zapravo on. Reporteri Srpskog telegrafa više puta su pokušali da dobiju komentar od Mitrovićeve ovim povodom, ali ona nijednom nije želela da odgovori na naše pitanje. Međutim, ubrzo je osula paljbu na Fejsbuku.

- Molim vas samo, ne pozivajte me za komentar bilo kakvih vaših pomija jer ne bih da vam smetam. Pustili ste mašti na volju, lonac vri, pa nastavite u tom svom stilu. Samo, ne zaboravite, to što kuvate, to ćete i da ručkate - navela je Mitrovićeva.

#Kosovo

#Zoran Marjanović

'