AKTUELNO

Policija istražuje da li je na nasipu u Borči trčala misteriozna crnka umesto Jelene Krsmanović Marjanović, jer se na snimku koji je zabeležila sigurnosna kamera sa prodavnice ne vidi njeno lice, dok svedoci tvrde da tog dana nije bila na džogingu.

- Postoje dva snimka kobnog džoginga na nasipu u Borči od 2. aprila 2016, posle kojeg se pevačici, prema rečima njenog muža Zorana, izgubio svaki trag. Prvi je zabeležila kamera prodavnice i na njemu se, navodno, vidi Jelena. Drugi je zabeležila kamera gradskog autobusa i na njemu se vidi biciklista na nasipu - kaže izvor iz istrage i ističe da ima indicija da je na snimku Jelenina dvojnica.

Foto: Printscreen Youtube

Zorica Mitrović na Fejsbuku vodi podršku Zoranu Marjanovuću i na toj stranici se predstavlja kao Zorica Zoka, za koju se smatra da je ona nova devojka Zorana Marjanovića.

Foto: Informer

Foto: Pink.rs

- Rekla sam to još prošle godine. Zoka od Jecinog ubistva živi u kući Marjanovića, kao i njen sin. Podrška Zoranu ide iz kuće... Ne znam da li su njih dvoje odranije u vezi ili su je počeli kada mu je pružila podršku. Možda su do tada bili samo poznanici, ne znam tačno... Ona je krenula autom na policiju - navodi se u prepisci na društvenoj mreži.

#Borča

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

'