separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

Intervju Zorana Marjanovića koji je UZNEMIRIO JAVNOST: Nakon ubistva Jelene u javnost isplivali ŠOKANTNI DETALJI (VIDEO)


Zoran, udovac Jelene Marjanović koja je na današnji dan pronađena mrtva na nasipu Crvenka u Borči, sa samo 10 godina je bio medijska zvezda.


Jelenin udovac, protiv koga je dva puta podizana optužnica za ubistvo supruge, pre gotovo tri decenije je u jednoj televizijskoj emisiji pričao o svojim susretima sa vanzemaljcima i natprirodnim pojavama. 

U februaru 1990. godine njega su kao čudo od deteta prepoznali novinari magazina "Treće oko" zbog toga što doživljava astralnu projekciju tokom sna 

- To je grad mrtvih. Kad zaspim u snu onda odem do prvog nivoa astrala, a ima 4 negativnih i 7 pozitivnih. U negativnom sam video nešto što nisu ljudi, nego na primer, samoubicu vidiš ga tako kako se ubio. U pozitivnom sam video dvorac, travu i šume, sve normalno, samo što sve ima svoj sjaj - govorio je tada desetogodišnji Zoran.  

- Jedan od njih mi je bio vodič kroz astral. Kazao mi je da je moj duhovni vođa kroz više svetove koji će se uvek naći na mesto gde ja stupim u astral. Da mi pomogne i da me vodi kroz sve nivoe sem kosmičkog - rekao je Zoran za ovaj list koji se bavio paranormalnim aktivnostima i pojavama.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti