AKTUELNO

Nakon hapšenja Zorana Marjanovića zbog sumnje da je izvršio ubistvo svoje supruge Jelene, novo pitanje koje se stavilo pred nadležne službe je šta će se desiti sa njihovom ćerkicom Janom tačnije ko će preuzeti starateljstvo nad njom.

Najnovija informacija koja je procurila u javnost, a prenose mediji, jeste da će Centar za socijalni rad oduzeti dete Marjanovićima, jer ne sme da boravi u porodici i sredini u kojoj se, kako se sumnja, desilo ubistvo.

- Socijalni radnici su razgovarali sa devojčicom 45 minuta. Ona je bila preplašena zbog svega, a nakon razgovora, odlučeno je da ostane u domu Marjanovića. Međutim, to je samo proceduralno i ona će im vrlo brzo biti oduzeta. Nema sumnje da će biti još hapšenja u ovoj porodici, te to ne bi bilo zdravo okruženje za odrastanje devojčice - kaže izvor blizak istrazi.

Foto: TV Pink Printscreen

Navodno postoje tri opcije šta će biti s devojčicom, a najverovatnija je mogućnost da starateljstvo nad njom preuzme Jelenina porodica sa majčine strane.

Ili će je preuzeti neka hraniteljska porodica ili dom u Zvečanskoj, ali najverovatnije će brigu o maloj Jani preuzeti jedna Jelenina sestra, Teodora, koja je za medije to već najavila.

Zoran Marjanović je više puta govorio da je Janu veoma potresla smrt majke. P

#Dete

#Jelena Marjanović

'