AKTUELNO

Nakon podizanja optužnice protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, mogu se očekivati i nova hapšenja ukoliko za to bude valjanih materjalnih dokaza.

Novinar Televizije Pink Mladen Mijatović je gostujući u emisji „Novo jutro“ na Televiziji Pink rekao da veruje da u postupku protiv Zorana biti iznenađenja i da je siguran da obe strane imaju neke svoje adute sa kojima će izaći pred sud.

- Za očekivati je, ako bude adekvatnih materjalnih dokaza, da Više javno tužilaštvo koje vidi proces naloži policiji da urade svoj deo posla, i obave eventualno privođenje još neke osobe koja je na neki način upletena u zločin – rekao je Mijatović.

Prema njegovim rečima, pred zakonom mogu i treba da odgovoraju i osobe koje su prikrivale zločin, ne samo oni koji su eventualno pružali logističku podršku, već i one koje su znale za zločin, a nisu ga prijavili.

Foto: Printscreen

Mijatović je najavio da njegova knjiga o ubistvu Jelene Marjanović izlazi 15. marta.

U knjizi će, pored ostalog, biti objavljeno i kako je tačno pronađena ubijena pevačica. Advokat Nebojša Milosavljević je za „Novo jutro“ rekao da očekuje da se na suđenju pojave spektakularni dokazi kojih do sada nije bilo u medijima.

- Interesantan je podatak da se pojavio DNK profil nepoznate osobe na donjem vešu ubijene pevačice. To otvara sumnju da se radi o organizovanom zločinu i da ima još lica koja bi mogla biti uhapšeni – naveo je Milosavljević.

Foto: Printscreen

Kako je rekao, on je lično, iz prakse ubeđen, da policija ima DNK profile svih članova porodice Marjanović i pronađeni DNK nema nikakve veze sa njima. Milosavljević veoma ceni advokate koji brane Marjanovića, a kako kaže, siguran je da su oni ubeđeni da nije izvršio to krivično delo i priznao im zločin.

- Ukoliko bi se otrilo da su članovi porodice umešani ili skrivali ubistvo, oni bi odgovarali kao saučesnici za šta je zaprećena kazna do 40 godina – rekao je Milosavljević.

#Advokat

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

'