AKTUELNO

Ako se samo otkrije njegovo telo, nagrada je 25.000 evra.

Nerbert Feher, poznat i kao Igor Vaclavić, koji je osumnjičen za dva ubistva u Italiji traži se živ ili mrtav.

Naime, Vaclavić je osumnjičen da je ubio vlasnika bara, Italijana Davida Fabrija i čuvara šume Valerija Verija, a prijatelji Fabrija nude nagradu od 50.000 eura osobi koja do 22. oktobra pronađe živog Vaclavića. Ukoliko ga ipak nađu mrtvog, pošteni nalazači dobiće "samo" 25.000 evra, prenose italijanski mediji.

Foto: Instagram

Odbor prijatelja Davida Fabrija je preko advokata porodice obavestio medije da će oni koji pruže tačne informacije za pronalaženje begunca biti nagrađeni.

- Iznos će biti isplaćen osobi koja prva pruži te informacije i ona iznosi 50.000 evra. Plaćanje će biti izvršeno ukoliko se begunac izvede pred lice pravde. Ako se samo otkrije telo Fehera/Vaclavića, onda će nalazaču uslediti nagrada koja je duplo manja - prenose mediji pismo.

Pročitajte još: ĆERKE NEME OD BOLA! Dan nakon KRVAVOG PORODIČNOG ZLOČINA Ratko i Dragana sahranjeni na istom groblju

Srpski državljanin je u bekstvu od aprila ove godine. On je prvo ubio Davida Fabrija, a potom i čuvara šume Valerija Verija.

Policija je mesecima pretraživala teren između Bolonje i Ferare, jer se sumnjalo da se on tu krije. Tokom višemesečne istrage privođeni su navodni saučesnici, pronađeno je sumnjivo ogledalo s porukom, a policiji je stigla i razglednica potpisana imenom Igora Vaclavića.

#Italija

#Nagrada

#Policija

#Potraga

#Ubistvo

'