AKTUELNO

Inđija je ostala bez omiljenog sveštenika, a petoro dece Mileta Stankovića i njegove supruge Gorane, kao i njegov unuk, bez stuba kuće, kažu meštani.

Tuga kakva se skoro ne pamti u Vojvodini: u udesu kod Banstola poginuo je inđijski sveštenik Mile Stanković (48) iza koga su ostale tri ćerke, dva sina i jedan unuk, kao i majka i sin Akleksandar (45) i Olga (78) Blažev iz Novog Sada.

Do sudara je došlo iz još neobjašnjenih razloga. Od siline udara oba auta su završila u kanalu pored puta, a delovi dva automobila bila su razbacani na udaljenosti od 50 metara.

Cela Inđija oplakivlala je paroha, koji je tamo službovao 13 godina. Da tuga bude još veća, ova nesreća dogodila se uoči gradske slave.

POŠLI NA SLAVU, PA IZGINULI! U direktnom sudaru kod Inđije stradao SVEŠTENIK i još dve osobe

- Otac Mile bio je omiljen gde god da je službovao. Bio je retko dobar čovek, uvek spreman da pomogne,a mnogi pamte njegova dobročinstva, uvek raspoložen sa dobrom i blagom reči za svakog, znao je da se našali i uteši ako treba – pričaju meštani Inđije.

Zbog pogibije paroha Mileta Stankovića, u Inđiji su juče otkazali slavsku litiju. Litija je u sklopu obeležavanja gradske slave , trebalo da prođe ulicama od 17 sati.

#Inđija

#Smrt

#Sveštenik

'