AKTUELNO

Ona je ostala i bez muža, i bez ljubavnika.

Sad već bivša supruga popularnog folk pevača Ace Lukasa, Sonja ovih dana prolazi kroz težak period s obzirom na to da o njenom razvodu bruje svi mediji. Da stvar bude gora, Lukas ponosno svima pokazuje 21 godinu mlađu devojku Branislavu Pašajliju i upoznaje je sa prijateljima.

Iako Sonja na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima je nasmejana, ona nije dobro podnela vest o Lukasovoj novoj romansi.

Sonji je veoma teško. Nije očekivala da će Aca za tako kratko vreme naći neku, a kamoli da će je predstaviti javnosti. Pritom, Jarić je demantovao da je imao bilo šta sa Sonjom i otišao je sa bivšom suprugom Adrijanom Limom na more. To ju je slomilo! Bez obzira na sve, Sonja se ne poverava nikome, jer je svesna situacije u kojoj se nalazi i da je medijima sve lako dostupno. Loše se oseća zbog svega. Šta god da se dogodilo, ipak su oni bili porodica, proveli su tolike godine zajedno i normalno je da ju je sve ovo zabolelo - priča izvor upućen u čitavu priču i dodaje da su Sonju mnogi Lukasovi potezi iznenadili.

- Ona nije očekivala ni da će joj Aca javno uputiti poruku na društvenim mrežama. To je za nju bio pravi šok, a kada je to nekako prebolela, saznala je za Branislavu, njegovu novu devojku. Ovaj period je vrlo težak i bolan za nju, pa gleda da se usmeri na decu i da pobegne od svega. Zbog toga ne želi da se oglašava, bar dok se sve ne stiša. Tugu leči sa svojim najbližim prijateljima, malim, ali odabranim krugom ljudi - objašnjava izvor blizak Sonji.

Pročitajte još: MENJALA JE PARTNERE I OSTAVILA DETE? Prijatelj njenog muža otkrio MRAČNE TAJNE Lukasove nove devojke (FOTO)

Da sreću kvari neko treći, dokaz je upravo proslavljeni košarkaš Marko Jarić, koji je sve priče o romansi sa Sonjom demantovao. Zbog raznoraznih medijskih napisa, Jarić se usmerio na svoje ćerke Valentinu i Sijenu, i bivšu suprudu Adrijanu Limu koje je odveo u Crnu Goru. Za svoje dame obezbedio je luksuzan hotel u Budvi. Dok je Jarić posvećen staroj ljubavi, a Lukas okrenut novoj, Sonja očigledno utehu i rame za plakanje ima kod svojih prijatelja.

Foto: Beta/AP

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Branislava Pašajlija

#Marko Jarić

#Sonja Vuksanović

#pevač

'