AKTUELNO

Nalog za njeno hapšenje izdat je još u januaru, nakon što je policija došla u posed snimaka seksa sa psom koji je kružio internetom.

Amber Fini (33) izjasnila se kao nevina zbog optužbi da je imala seks sa psom, nakon što je policija saznala za snimak tog čina koji je deljen na društvenim mrežama

Ona je uhapšena nakon što su je zaposleni u apoteci prepoznali kao osobu za kojom se traga i pozvali policiju, a samo dan nakon hapšenja Amber je podnela žalbu opštinskom sudu Voren u Ohaju, a prvo saslušanje imaće 20. aprila.

Prilikom hapšenja policija ju je pronašla u podrumu njenog stana kako se krije i plače. Odmah im je rekla da je snimak lažan, da je podmetnut i da ju je neko drogirao i iskoristio.

Međutim policija smatra da je snimak ipak pravi i da se seksualni odnos sa psom desio u toku noći Nove godine. Našto nakon toga, sredinom januara policiji se nekoliko ljudi požalilo da internetom kruži stravičan snimak ovog seksualnog čina.

Takođe, Amber Fini ima vrlo karakterističnu tetovažu, otisak šape na grudima, po kojoj je bilo lako utvrditi da je osoba na snimku zapravo ona.

Fini se inače na Fejsbuku predstavlja kao "HoodPrincess" a može se videti da je tokom godina imala nekoliko životinja ljubimaca a da sada ima pitbula Bagija i crno-belu mačku, ali policija ne može da utvrdi da li je baš Bagija koristila za svoje "čudne" seksualne egzibicije, piše Dejli mejl.

#Policija

#Seks

#snimak

#Životinja

'