AKTUELNO

On je došao na mesto na kojem je poslednji put video svoju suprugu.

Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), juče je na godišnjicu pronalaženja njenog beživotnog tela prošetao nasipom u naselju Crvenka u Borči u dužini od 1.800 metara. On je poneo 32 ruže, koje je ostavljao duž cele staze.

Tokom jučerašnjeg popodneva, Zoran Marjanović je prošetao nasipom od mesta gde se rastao sa svojom suprugom Jelenom do kanale u kojem je 2. aprila prošle godine u 13 sati pronađeno njeno beživotno telo. Na spomen-obeležju je ljubio Jeleninu sliku, a potom upalio sveću za pokoj njene duše.

Skrhan velikim bolom za ubijenom suprugom, Zoran je nemo stajao zagledan u Jeleninu sliku stiskajući vilice, nemajući snage da bilo šta izusti.

Nakon pronalaženja Jeleninog beživotnog tela, za poroducu Marjanović usledila je teška godina. Oni imaju samo jednu želju, a to je da saznaju ko i zašto ju je ubio.

Tokom opsežne policijske istrage izvršena su razna veštačenja i saslušano je više od 300 svedoka, ali nijedna osoba za sada nije okrivljena za to ubistvo.

#Borča

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'