separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

Ovaj čovek je KLJUČNI SVEDOK ubistva pevačice Jelene Marjanović? (FOTO)


-Između dva žbuna na nasipu, u 17.10 sati, video sam muškarca i ženu da se spuštaju niz nasip", rekao je tužilaštvu biciklista koji je, po svemu sudeći, ključni svedok u slučaju ubijene pevačice iz Borče.


Dok se čekaju novi dokazi i veštačenja u slučaju ubijene pevačice iz Borče Jelene Krsmanović, tužilaštvo i odbrana Zorana Marjanovića pomno analiziraju dopunsko veštačenje mobilnih telefona koje je nedavno dostavljeno tužilaštvu.  

Ovim veštačenjem, a koje je naložio Apelacioni sud kada je vratio optužnicu protiv Zorana Marjanovića na dopunu, analizirana je još jedna osoba - biciklista koji je bio u neposrednoj blizini ubistva pevačice, navodno, samo nekoliko minuta pre nego što je ona brutalno ubijena.  

Autor: CFI doo Novi Sad/Printscreen Facebook/Pink.rs

Na osnovu veštačenja, kako saznaje "Blic", utvrđeno je da su susreti signala - Zorana, Jelene i bicikliste bili neizbežni i to u vreme neposredno pre njenog ubistva.  

- Biciklista je na saslušanju ukazao da je pored nasipa prolazio oko 17.10 sati. Veštačenjem njegovog telefona ukazano je da je bio na tom potezu između 17.05 i 17.10. Upravo u tom periodu, odnosno u 17.04 Zoranov telefon je postao prvi put posle gotovo pola sata aktivan i to na potezu gde je Jelenin telefon poslednji put lociran. Samim tim, signali i bicikliste i Jelene i Zorana su se poklopili - ukazuje sagovornik upoznat sa slučajem.  

Da je on bio pored nasipa u naznačeno vreme potvrđuju i snimci sa sigurnosnih kamera sa jedne porodične kuće na Putu za Crvenku i na autobusu sa linije 104 koji tuda saobraća. Njima je utvrđeno da je u 16.58 i 17 sati biciklista prolazio pored nasipa.  

Autor: Facebook Printscreen

Iskaz ovog svedoka,  od velikog je značaja, s obzirom na to da je precizno opisao kretanje muškarca i žene koje je video na nasipu, a za koje se sumnja da su u pitanju supružnici Jelena i Zoran, upravo zbog vremena kada je on prolazio pored nasipa.  

- U naznačeno vreme video sam muškarca i ženu kako se spuštaju niz nasip. Muškarac je na sebi imao tamnije maskirne pantalone, dvobojne, zeleno-crne, a gore je imao crnu jaknu srednje dužine. On je bio okrenut licem prema meni prilikom spuštanja na nasip. Iza njega je išla ženska osoba, ona je silazila s boka. Pošto sam ponovo pogledao ka ove dve osobe, ja sam primetio da ženska osoba ima tamniju kosu do pola plećke - rekao je svedok i objasnio da je u tom trenutku nosio naočare te da mu je izgledalo zbog presijavanja da ona nosi svetlosivu trenerku i gornji deo boje kajsije.  

Telefonirala pet minuta pred smrt  

Jelena Marjanović pronađena je mrtva nakon nešto manje od 24 sata potrage, 2. aprila 2016. godine u kanalu u Crvenki, naselju kraj Borče.  

U sledećim danima policija je saslušala niz svedoka, a pod lupom istrage najpre su se našli članovi porodice Jeleninog muža Zorana.  

S tim u vezi, iskaze o danu nestanka dali su Zoranova majka Zorica, njegov brat Miloš i otac Vladimir. Svi oni negirali su učešće u ubistvu pevačice. I sam Zoran nekoliko puta davao je iskaz u policiji pre hapšenja, ali nikada nije zadržan (čak je prošao i poligraf).  

Poslednja osoba koja se čula sa Jelenom bila je Vera Vukomanović, kuma Zoranove majke.  

Verica i Jelena su razgovarale bukvalno pet minuta pre nego što je nesrećna žena ubijena.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti