AKTUELNO

Pun Mesec u Škorpiji 24. aprila donosi duboke promene za sve pripadnike Zodijaka, a posebno će se odraziti na određene znakove.

Nekima će ovaj period doneti naglašene emotivne reakcije, drugima energiju koja bi ih mogla navesti na povlačene velikih poteza.

Kraj aprila za neke bi mogao značiti i izmeštanje iz uhodanog koloseka.

Blizanci

Foto: Pixabay.com

Pun Mesec u Škorpiji donosi duboke promene za Blizance. Ovaj znak će osetiti snažnu želju za dubljim emotivnim vezama i intimnošću. Takođe, osvetljava će biti oblast finansija, te Blizancima savetuje da budu na oprezni u finansijskim odlukama tokom ovog perioda. Ovo je vreme za introspekciju i razmišljanje o dugoročnim ciljevima.

Vage

Foto: Pixabay.com

Za Vage, pun Mesec u Škorpiji donosi naglašenu potrebu za balansom između poslovnog i ličnog života. Ovaj period može doneti naglašene emotivne reakcije i izazvati potrebu za opraštanjem prošlih nepravdi. Važno je da Vage obrate pažnju na svoje zdravlje i pravilnu ishranu tokom ovog perioda.

Vodolije

Foto: Pixabay.com

Pun Mesec u Škorpiji donosi Vodolijama snažne emotivne transformacije. Ovaj period može biti izazovan za njihove partnerske odnose, ali takođe donosi mogućnost za dublje povezivanje sa voljenima. Važno je da pronađu način da izraze svoje emotivne potrebe na zdrav način i da pronađu balans između svojih individualnih potreba i potreba njihovih partnera.

Autor: