AKTUELNO

Astrološka dešavanja koja se tiču Meseca uvek na nek način reaguju na sve nas. Tako će u utorak, 23. aprila biti pun Mesec u Škorpiji, odnosno pojaviće se Mesec nasuprot Suncu i trajaće tri dana.

Šta nam pun Mesec u Škorpiji donosi?

Ovo može bit period kada treba da se iskoristi šansa da "očistite" svoje emocije, piše "Parade". Konačno se dobija prilika da se oslobodimo zadržanih emocija do kraja aprila, a idealno je vreme da razmislite o prošlosti i da se oslobodite nečeg starog kako biste napravili mesto za nešto novo.

Kada je Mesec pun znači da je dostigao svoju najsvetliju tačku što mu daje veliku moć.

Foto: Pixabay.com

Šta to donosi svakom horoskopskom znaku?

Ovan

Ovaj pun Mesec će vam doneti svest o tome koliko dajete u važnim međuljudskim odnosima. Ukoliko ste u vezi, odnos sa partnerom će vam ojačati ali bi moglo biti nategnutih odnosa u ostalim sferama.

Bik

Ovo je za Bikove jedan od najvažnijih perioda u godini, piše "People", posebno kada je reč o emotivnom odnosu. Mada sve ovo zavisi od toga da li ste u vezi ili ne, pa tako može doći do veridbe ili braka.

Blizanci

Dnevna rutina ovog znaka Zodijaka se menja tokom ova tri dana. Može biti period prekretnica, a najviše se može odnositi na zaposlenje, ali i na mogućnost da dobijete otkaz.

Rak

Pravi vrtlog strasti za pripadnike ovog horoskopskog znaka. Možete se odlučiti na pokretanje nekog hobija, pa ćete s te strane biti jako aktivni. Ako ste slobodni, možete uploviti u vezu sa srodnom dušom.

Lav

Emocije će biti probuđene ovog meseca i možete biti uzdrmani na polju porodice i doma. Takođe, možete završiti neki deo poput renoviranja kuće ili preseljenja, što vam je jako važno.

Devica

Pustite svoje ideje na volju. Dosta ćete se aktivirati kada je reč o komunikaciji, a možete debitovati u sferi pisanja ili govora. Nešto će vas podstaći da se akotivirate oko planiranja putovanja.

Ovo astrološko dešavanje trajaće tri dana